Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det skönt att inte komma iväg nånstans...


Insnöad

Dansande små dun
Virvla ned
Mot orons farstu

Täcka mina fötter
Med vit bädd av väntan

Talar om att dagen bringa
Vila och frid

- "Du är insnöad!"




Fri vers av GG
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-07 10:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Åh vilka minnen du väcker :) När jag var 14år så snöade hela byn in och ett träd ramlade ner på el-ledningen så elen försvann. Jag skramlade ihop alla batterier och drog en kabel och byggde en läslampa. Pappa och jag eldade så det stod härliga till men vattnen cirkulerar dåligt utan cirkulationspumpen som gick på el. På kvällen låg jag med långkalsonger och undertröja under fyra lager täcken och en filt och läste om ufon och utomjordingar. Efter en vecka kom plogbilen fram och både strömmen och skolbussen var tillbaka. Men Åh vad det var mysigt att vara insnöad och ingenting var bråttom. Men är det en meter snö och 15 grader kallt så lär man sig skita snabbt, lixom. :)
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dig om att ibland är det skönt att man inte kan ge sig iväg någonstans...då kan man ta det lugnt hemma...
2016-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Ett utmärkt tillfälle att ladda batterierna!
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

GG