Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till L igen, alltid



Jag gavs ögon att se med, men inte händer att röra det
Jag gavs röst att skrika med, men inte ord att forma det
Jag gavs hjärna att tänka med, men inte styrka att göra det

Jag gavs dig att tänka på, men inte möjlighet att glömma det




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-07 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson