Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heartkissed




Its a cold winterday

but we have spring in
our souls and summer
in our bodies

which keep us
fervently warm
anyway




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-08 11:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbar! .) <3 kram
2016-01-09

  Lars Hedlin
Helt underbar! .) <3 kram
2016-01-09

    Dan Myrbeck
Nice written! The title is really cute.
2016-01-08

  KYREUS of Sweden
So very nice!
2016-01-08

  Marita Ohlquist VIP
En härlig text som sprider värme till läsaren!
2016-01-08

    ej medlem längre
Vackra ord.
2016-01-08

  Rise Little One
Tur att det kan kännas så :)
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell