Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IS-tid

Mammon, I S, liksom Marx
Mördar som gerillan Farcs

Om du känna vill, dig trygg
på förnuftet då ta rygg

Mången fräsch "religion"
stjäl din tanke, anger ton 

ger dig "värden"  för ditt hopp
Världen sen, den bränner opp!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-08 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
samma gamla ska vi ha
i evigheten och en dag
den som säger en sak ny
om den ska ingen av oss bry
bättre göra samma gamla
hördes lutheranen svamla
2016-01-27

  walborg
Kul med rim och innehåll som en fars
2016-01-15

  erkki
Jag har uppfattat Marx som kommunismens upphovsman. Är det fel får jag väl hitta på något annat som rimmar på Farcs. Förslag?
2016-01-09

  ~Leonardo~
Va!!! Marx var ju knappast en mördare.
han beskrev klassmotsättningarna som dom var. En teoretiker!! uppmaningen var att han tyckte att arbetarklassen skulle kasta sina bojor...för dom var ju livegna. Marx förde dom förtrycktas talan.
ett bra sätt att göra sig till ovän med dom rika och besuttna. Läs på Anders!!
2016-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Marx?
Hur många mördade han?
Ingen, vad jag vet.
Gerillan i Colombia kan knappast räknas som en befrielserörelse.
De verkar syssla mer med andra saker.

Att religion alltid innebär träldom och slaveri, det är sant.
Därför behöver människan Jesus. Han är en svuren fiende till all religion.
Religionens upphovsman är nämligen Satan. Han är väldigt religiös. Det är inte Gud.
Det är ingen som tvingar någon att bli en Jesu lärjunge. Jag blev det helt frivilligt.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki