Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är alltid allvarlig när..


Nytt Jobb Som Press..

Hoppas bara SÄPO
Låter mig göra ett bra jobb
Som pressfotograf på SD kansliet..




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-08 16:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"En tvättäkta
Skjutjärnsfotograf"
Med tonade bilder i brunt"
:)
2016-01-09

  Lars Hedlin
Gäller att inte"Svärta" ner deras rykte då! :P
2016-01-09

    Dan Myrbeck
Du får återkomma med inside
med svart på vitt...!
2016-01-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att använda familjens muntermometer, i stjärten på hundar?
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano