Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaven

dröm
hallucinationer

veckas
runt stavar
av glas
utan fäste

hängandes i en nagel
på en egg av skärpt stål
som
antagen verklighet
slungas

faller
mjukt
i avgrunder
av kvicksand
osäker vakenhet

tysta ordlösa
skrik
ur
tomma lungor

inga minnen att lindra
inga erinringar
blykammare för
tanke och vilja

den vaknande slaven
ett löfte
om hopp

 

 

RogerKarlsson

 

 

 

 




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-08 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson