Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus för dig att följa

 

Jag vill vara

ett ljus för dig att följa

 

när din kind är blek

din röst är spröd

din kraft är tagen

ur saknadens natt

 

jag vill vara dig åter

i naken sinnlighet

finna dig

i viljans hetta

när ditt hopp

är i tårar förrunnet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-08 19:02



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
"I naken sinnlighet" ... det var avklätt vackert!
2016-01-08

    ej medlem längre
Fint Peter..
2016-01-08

  axveronika
så härligt
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP