Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rococo-idyll

Jag hade en gång en vas

                      en turkosblå

Den var bara så

                   härligt rococo

Den frammanade syner

från ett sagans land

med herdar och herdinnor

spatserande hand i hand




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-08 19:03



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vissa föremål är mer kära än andra. Jag anar en viss sorg i texten för jag misstänker att den vasen är i tusen bitar nu.
2016-01-10

  Chawa VIP
En sådan vas skulle jag vilja ha. Det är vackert i sagans land. Inspirerande fint skrivet!
2016-01-08

  Staffan Nilsson
Alltså spatserade?
Jag tror de gjorde något annat.
Bara min fantasi?
2016-01-08

  Hanna Mari Wallin
så innerligt fint beskrivet om något som berört dig på ett sådant fint sätt.
2016-01-08

  axveronika
ett vacker verklighetsflykt kan man gott unna sig
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP