Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappans topp

Börjar gå sakta upp
ljuset blir starkare och starkare. 
Hör en svag röst:

Kom mitt barn jag ska ta hand om dig.

Jag är rädd och jag gråter inombods
men fotsätter andå att gå upp. 
Uppe vid trappens topp står en person
som jag älskar. 
Han tar mig i handen och ger mig en kram, viskar i mitt öra: 

Du är i himelen nu och du kommer alltid finnas med mig nu. 

Vi flyger över till andra sidan tillsammans hand i hand....

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 01 - 8)




Fri vers av Arnela
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-08 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra berättande och spännande ämnesval som utmynnar i vackra poetiska fraser.
2016-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en kärleksfull återförening!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela