Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


370.HUKANDE...

..........FRASANDE .............
.........SVART _ MÅNE .......
uppfångade radikala känslor
livet trippade och slumrade
undangömt,
utan navelsdjup/dag

DÄR_DAGENS_BLICK
VAR_UTAN_BLICK ...........

exceptionell tid fläck
pläderade sig insolvent!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-09 09:37



Bookmark and Share


  petter rost
Livet utan ens ett navelsdjup
blir till dag vars blick
saknar blick
en fläck av tid
som gömmer sig
bakom påstådd oförmåga...

– förlåt men Lollitta, så försöker jag se genom ditt brännande poem!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP