Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motsatser


Storm Vindstilla

vi var som

eld vatten

vinter sommar

socker salt

vi var som

storm vindstilla

liv död

varmt kallt

så olika, ack så olika

men ändå så lika

känner en tår rinna

för jag brinner

medans din eld slutat brinna




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-09 14:00



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Åh! Bra, jättebra, fantastiskt bra!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl