Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stannar

 

jag stannar här

går ingenstans

 

lyckas ändå inte fly

för att hitta någon ny

 

det finns så många bottnar

i kärlekens misär

lovar dig,

jag har varit där

 

 och du ska veta , jag har försökt

att glömma dig

 

men en längtan efter sanning

i

tro och hopp

 

 bortom tid och rum

 

  får mig

 

att alltid 

 

sträcka mig

 

 ut efter  dig

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-09 15:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och berörande med denna kärlekslängtan...
2016-01-11

  Lars Hedlin
Så fint :)
2016-01-11

    ej medlem längre
Varma vackra kärleksord!
2016-01-09

  Åsa Njunjes
Så fint om kärleken.
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell