Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om en nyckel som kan förändra en deprimerad och sluten persons liv.


nyckeln - DEL 2

med en nyckel i handen
kan jag kanske gå barfota bland stenarna utan att ha ont
med en nyckel i handen
kan jag kanske uppleva saker som jag inte riktigt har gjort förut
med en nyckel i handen
kan jag kanske se igen

jag har hittat den där nyckeln nu
det är med skakande ben som jag tar tag i den och går mot den iskalla dörren
dörren som har varit låst så länge jag kan minnas
nyckeln kan förändra allt
den kan ge mig styrkan att lämna det här kalla krig som jag lever i

men
jag vet inte om jag vågar möta det som finns på andra sidan dörren
men nu har jag chansen
så jag tar de sista stegen fram till dörren med andan i halsen
jag låser upp

med en nyckel i handen
blev allt så mycket ljusare
en frihetskänsla som inte har fått ta plats tidigare
en liten silverliknande pryl kunde få mina kinder att bli våta

tack kära nyckel
tack


Det är nu jag vaknar upp och inser att det fortfarande är som det alltid varit.
Det hände aldrig. Det var bara en dröm.
Jag har inte hittat min kära nyckel ännu.
Fan.
Men jag ska fortsätta söka efter den.
Jag lovar.




Bunden vers av Fridah Johansson
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 01:42



Bookmark and Share


  DominiQueen
Du fann den ju! Allt börjar med en dröm... Lager till detta, då jag kommenterade innan Din underbara skrift var klar...
LoveBlessings
/DominiQue
2016-01-10

  DominiQueen
Åååå så vackert!!! Och Grattis Du fann nyckeln jag själv har sökt hela mitt liv.
/DominiQue
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson