Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gick fan inte bra

det var en utredande text
jag gav upp nästan direkt
tårar, ångest, panik och allt annat skit
men jag gjorde det ändå
det kändes skit
jag har nog aldrig skrivit så dåligt

om en vecka är det muntligt
jag har inte ens börjat
fan tänker jag
det kan väl inte vara så svårt
det är bara att göra det
men för mig är det inte så
jag har en vecka på mig
vad fan ska jag prata om
temat är språk

hmm
det löser sig
nu ska jag lägga mig ner i soffan och kolla film, för jag är så himla förkyld
det funkar alltid att tycka synd om sig själv
bye




Fri vers (Fri form) av Fridah Johansson
Läst 526 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-05 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson