Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så van vid att må psykiskt dåligt, men vad fan hände nu? nu har jag drabbats av en rejäl förkylning. jag har inte tid och ork just nu. stress och måsten. kan det verkligen vara som så att jag hellre mår psykiskt dåligt? hur kunde den tanken komma?


nu är jag förkyld, vad fan är det här?

det var ett tag sedan jag skrev
jag har mått dåligt den sista tiden
ja, mer än vanligt faktiskt
mitt huvud är kaos
mina känslor är både här och där och ingenstans
mina tankar kan jag knappt beskriva längre

nu är jag förkyld också, typiskt
det här är jag inte van vid
att må psykiskt dåligt har ju känts mer hemma, typ
jag har varit sjuk i snart en vecka
har inte tid med det här
måste bli frisk till torsdag
jag får verkligen inte missa konserten
jag ska stå på scen med en fantastisk människa
vi ska leverera återigen med sång och spel

det var ett tag sedan jag skrev
men det gör inget
nu ska jag göra mitt bästa för att bli bra




Fri vers av Fridah Johansson
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-15 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krya på dig.
Missa ett gig vill man inte.
Been there.
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson