Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej jag har inte försvunnit

hej

det var längesen jag var här
du vet, "livet kom emellan"
jo, det är faktiskt sant
jag har tagit studenten
jag har flyttat
jag har 2 katter
jag har vilat
jag har blivit bättre
ja
jag mår fan bättre, mycket bättre
jag är snart frisk

när allt var så mörkt att jag inte såg någon framtid
eller ens något jag längre
trodde jag att det här måste vara slutet
men se
så blev det inte
jag är kvar här och jag mår så förlåt men, Jävla Bra!!

min tanke är att försöka vara så aktiv som möjligt här
så, vi hörs!
(äldre bild, men vad gör det)




Fri vers av Fridah Johansson
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-07 12:34



Bookmark and Share


  Kim VIP
Du är välkommen i vår ordfria värld!
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson