Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stressen, ångesten, svetten och de satans kraven


NP i svenska

för nu är det dags igen
stressen är lika hög varenda gång
min vänsterhand skakar så mycket att jag inte kan ha grepp om pennan
klockan tickar och jag har inte ens börjat
jag vågar inte ta pennan för jag är så rädd att göra fel
vad ska jag skriva och varför måste jag göra detta
ångesten är så hög att jag bara vill springa därifrån
men jag kan inte och jag får inte
för jag måste få bokstaven E på ett papper eftersom det kan påverka min framtid
de säger det i alla fall
tiden är snart slut och det är dags att avsluta den utredande texten
det är dags att lämna in arbetet om.... ja jag minns inte vad det handlade om
det är dags att skriva mitt namn på ett papper och bli bedömd om vem jag är
så känns det i alla fall
för nu är det dags igen




Fri vers av Fridah Johansson
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-13 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson