Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjuk


det blev tyvärr ingen ES-konsert

den 18/2 skulle jag medverka på ES-konserten.
men jag hade oturen att bli sjuk, vilket är jävligt piss.
för att stå på scen, sjunga och spela tillsammans är det bästa.
och jag är fortfarande sjuk.
idag har jag varit sjuk i snart en månad?!?
stress stress stress skola skola skola
får ju bara sån enorm ångest av att inte kunna göra något.
det enda jag gör är att se alla säsonger av "Criminal minds", hostar, dricker vatten, och typ sover. yeah.

bara en liten update, kan va skönt det med ibland.




Fri vers av Fridah Johansson
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-03-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson