Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig nu och för alltid.


Hos änglarna nu

Mitt hjärta bultar och sliter mig itu
budet som löd, vi är kvar och inte du.

Minns då vi delade en sommar,
bara du och jag.

Din varma hand i min,
kan känna den än idag.

Nu bär vi blott minnena vi har,
du rycktes från oss som blev kvar.

Ville bara en sista gång säga dig,
att jag minns när du visade för mig.

När jag smekte håret från din kind,
likt sommaren sista varma vind.

Jag minns dig min käraste ännu
du som är hos änglarna nu.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP