Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var du

Du drar dig ur mig
drar ner mitt ansikte till din sprutande kuk,
ger min kind en örfil
tömmer mina lungor på luft

Jag blundar.

Vill inte se dig, nu när jag vet vem du är.
Vill inte veta att du har tagit i mig, knullat mig.
Vill inte känna vätan när du sprutar din säd på min hud.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-01-10 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson