Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp

I skuggan av min frusna själ

börjar hjärtat spira

av hopp och längtan

 

en stilla glädje fyller mig

av varsam poesi och tilltro

orka finnas

glädjas och förnimma

dagen som den är




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-10 14:00



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-12

  Respons VIP
Det goda känns både enkelt och självklart!
2016-01-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker och hoppfull dikt...så fint...
2016-01-11

  Lars Hedlin
Vackert och varmt....
2016-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi om att ta vara på dagen.
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
2016-01-10

    ej medlem längre
Just så!...fint
2016-01-10

    ej medlem längre
Orden letar sig in i känslan...mjukt och hoppfullt.
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell