Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång

 

Vi gick vilse någonstans 

på väg mot solnedgången.

 

Kom in på varsinn avväg

långt bort från varandra

och fann aldrig tillbaka igen. 

 

Nu är ensamheten

en smärta för svår att förklara 

och för svår att förstå. 

 

För hur ska man kunna gå vidare 

när man aldrig fått säga farväl. 

 

Och hur finner man en ny väg

när den man trodde på

inte längre finns kvar.

 

Vi gick vilse någonstans 

på väg mot solnedgången.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-10 21:30



Bookmark and Share


  Änglaögon
Dina ord andas saknad som på något sätt tilltalar mig
2016-01-13

  Ingrid Trolle
Väl förmedlad saknad
Dygnet börjar med en
soluppgång. Se framåt
Såren blir till ärr så
småningom.
2016-01-11

  Mike
Starkt beskrivet om ensamhet. Känslan av något eller någon som försvann, aldrig blev fullbordat eller tiden som aldrig hamnade rätt. Otroligt bra!
2016-01-11

  Lars Hedlin
Starkt framfört med känsla!
2016-01-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
som tur är går solen alltid upp igen

väl samt bra skrivet, om känslorna samt skeenen som önskas förmedla
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP