Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



tro

 

tro, fast förnuftet säger att det inte går

 

tro, 

 att det kommer att lyckas,

 

det kommer att gå vägen

 

och även om du inte ser det just nu, hur

 

så lita på att konturerna visar sig allteftersom

bara du tror och inte ger upp

 

tro med hela ditt hjärta och hela ditt väsen

 

och låt misstron, som ätit sig fast i alla misslyckanden på vägen

 

ge vika för hägrande framgång och lycka

 

tro fast du inte tror, tvinga dig att tro

 

för det är enda vägen




Fri vers (Prosapoesi) av Gisela Nordell
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-11 03:19



Bookmark and Share


  louisegirl
Ja tro och hopp, överger en aldrig <3
Fint!
2016-01-11

    ej medlem längre
Dina ord fyller mina sinnen med tro.
2016-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2016-01-11

  Rozsi.kovacs

Tack för det fina ordet att tro
inger hopp och värdet av att tron
kan besegra berg.
2016-01-11

    ej medlem längre
Vackert om "tro".
2016-01-11

  Lars Hedlin
Så bra och insiktsfullt
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell