Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skor

Där kan man sko sig
på en sko-rea




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-01-11 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha så rolig;). Mvh annokas
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson