Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnader





det är så stora avstånd
uppbyggda av
skillnader
normer

så vi ser inte de andra

fast de står precis framför dig

det är bara
skillnaderna och normerna

du ser

allt det andra
som
gör
oss till människa
existerar
inte




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N