Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kontrasten och rädslan i en vuxen värld från vad det var och vad det har blivit till i dag våldet ökar och förståelsen minskar i från allt förståelse och det som är främmande


vad är livet vad har det blivit till

livet vad blir livet i från vad det var . från en dröm till en obehaglig verklighet 

i från lekande sena kvällar . till inne vistelse efter mörkrets inbrott allt som 

var elakt har plötsligt blivit så rått . ock kärlek i tidig ålder välbemöt i vuxen 

ålder något som man inte vågar lita på fasst allt känns rätt man vill förute och 

gardera mislyckanden i från att bli sårad igen . även fasst man  går misste om

allt  jusst för den skuld gamla minnen maler sönder nya möten det är svårt att

leva livet efter ett gamalt konsept att i tanken dömma och uppfatta något som

aldrig har hänt . så vad är livet och vad har det blivit till för mej rädslan sprider 

sej som canser . för när man känner sej skälvsäker och väl till mods då kan en 

liten händelse rasera allt det är rädslan igen den krosar allt rädslan fins i varje

känsla i din kropp och slår till när du tappar din kontrolö som att undvika att 

gå ut och köpa en ostbit ellva tolv på på närmaste mack för värden har blivit så 

rå att man inte vet om man kommer hem igen i samma skick som man gick ut .

världen är så brutal när man blir vuxen i från den man växte upp i inmatade med

kärlek och magi och vackra sager kontrasten blir stor . kanske är det bättre att

förbereda banen inför den stora världen ifrån en dröm till en verklighet så vad

är livet i från vad det en gång var . helt underbart men det stämer inte i dag   




Fri vers av den nakna poeten
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 15:30



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Det är sant...men vi måste ändå försöka se det ljusa som finns och plantera det i våra barns hjärtan!
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten