Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation

 

Orden är satta på pränt

känslan är lagd i dagen

 

En ensamhetens sorg sveper in

genom själens vidöppna vindöga

 

Att anförtro sin poesi är som

att skiljas från en älskad vän

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2016-01-13 18:58



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fint att du känner så som älskad vän.
kan va mycket olika för mig med den där vännen.
2016-01-28

  Eva Helene VIP
Insiktsfullt och mycket vackert formulerat!
2016-01-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja så känns det...fint förmedlat
2016-01-22

  Anya VIP
Mycket fin...jaa att Att anförtro sin poesi är som att skiljas från en älskad vän... Bra sagt!

2016-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Stark känsla...
2016-01-16

  Siggesdotter
Starkt...tänkvärt...
2016-01-15

  anathema VIP
Vidöppna vindöga är fantastiskt fint funnet! Dock tycker jag att anförtro sin poesi också kan vara att växa snarare än att skiljas.
2016-01-14

  Ingrid Trolle
En mycket vacker och
sann dikt om vårt
skrivande. Mästerligt
formulerad. Särskilt
mellersta raderna.
2016-01-14

    ej medlem längre
Så vackra ord!

"En ensamhetens sorg sveper in
genom själens vidöppna vindöga"


2016-01-14

    ej medlem längre
Fantastiskt fint!
2016-01-14

  Chawa VIP
Vackert och igenkännande kring våra författade ord!
2016-01-14

    ej medlem längre
Ord som framkallar många känslor och tankar.
2016-01-14

  Anya VIP
Jaa när man delar en text med andra släpper man den fri... Mycket fint skrivet.
2016-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt om skrivandet!
2016-01-14

  StinaJ VIP
Väldigt vackert poetat.

Strofen,
Att anförtro sin poesi är som
att skiljas från en älskad vän.
är magisk



2016-01-14

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert diktat ...
2016-01-14

  walborg
Storslagen dikt - de två mellersta raderna svindlande fina.
2016-01-13

  Quasimodo
Mycket sant och bra!!!
2016-01-13

  Alysse VIP
Då läsaren får ta del av skribentens tankar och ord skapas beröring. Något som mänskligheten behöver och vill ha. Men vissa texter gör en mer sårbar än andra. Gör kanske mer ont att skriva eller läsa. Oftast är det texter som betyder mycket både för dig och mig. Men vi behöver alla få dela glädje och sorg med någon. Det är då man kan hjälpa, stötta varandra och så små frön som blir inspiration hos någon annan. Tack för att du delar med dig så generöst!
2016-01-13

  Per Drysén
Modigt att låta andra få ta del av de innersta, privata tankarna formulerade som man själv vill. Glädje sprider du till oss andra med dina ord.
2016-01-13

    ej medlem längre
Så kanske det känns ibland, man lämnar ut en del av sig själv...
2016-01-13

    Dan Myrbeck
Delad med andra blir glädjen
över orden dubbel.
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP