Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och konsekvens

Du ger mig din sanning.
Den går att bära.
Min är så tung.
En skärva åt gången.

Ser att du ler.
Du vänder dig inåt.
Inser förstås.
Fick en skärva av dig.







Fri vers av Lehva VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-01-11 19:33



Bookmark and Share


  Cathrin M
Om den svåra närheten. Fint skrivet.
2016-01-13

  i af apa
klargjort!
2016-01-13

  Respons VIP
Fint formuleradom att dela varandras plågor.
2016-01-12

  Anya VIP
Stark text. Faller särskilt för att diktarjaget hellre bär någon annans sanning än sin egen. Du skriver så bra om det sociala samspelet.
2016-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint formulerat i få ord, om ryggsäckens tyngd. Du har varit saknad.
2016-01-12

  walborg
Fin text!
2016-01-11

    ej medlem längre
En fantastisk text!
2016-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i texten!

Välkommen tillbaka!
2016-01-11

  Nimbus VIP
Fick mig att tänka till! Bra!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP