Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det bara börjar

Vi föll in i bilden.
Icke-vetandes om varifrån vi kom.
Det skulle fortsätta nu.
Något höll oss fast hårt, med ett enda löfte.
Att nu kunde vad som helst hända.
Mina händer darrade lite, som så många händer darrat innan mina.
Och glitternaglacket sa att det fanns en oändlighet här.
Där det bara börjar.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-11 22:05



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
...jag kan bara hålla med Solstrale i kommentaren här bredvid.
2016-10-02

  Solstrale VIP
En ljuv prosa du manat fram som ger mer! Vackert!
2016-04-13

  ellanb
<3
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj