Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdas

Vägen ligger
alena stilla
som din blick
En smekning
lika mjuk
som luften
ovanför

© Björn Blomqvist 2016




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-01-11 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist