Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en poet är död

 

 

timmen är slagen och

timmen är nu

 

ödeskallt  i rummet

tystnaden fryser

 

borta är du

livet har sinat

 

dödens andedräkt

drar över rummet

 

källan

har kallat dig åter

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-12 00:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vemodig hyllningsdikt...fin och känslofylld...
2016-01-16

  Lars Hedlin
En stor Poet, författare , musiker och skådespelare och en vacker själ..kram
2016-01-14

  lodjuret/seglare VIP
'Bara en?' Som om. Fast det föds och dör folk mest hela tiden. Som tur är så finns det kvar sidor av vissa döda poeter här inne. De hålls levande av familjen. Så att vi ändå kan läsa deras alster.
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell