Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Mitt hjärta bröts


Du var nog
aldrig så
smärtsamt vacker

som då
den kvällen

när du kom
med spruckna läppar
och sällsamt blå ögon

och jag visste
att jag måste
lämna dig

för evigt


©Teresia Ridell (12/1-2016)




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 407 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-01-12 16:41



Bookmark and Share


  Eila
()=0
2016-01-18

  Lars Hedlin
Känslan berör själ och hjärta djupt <3 Varm kram
2016-01-14

  Hanna Mari Wallin
väldigt berörande skrivet

2016-01-12

  Peter Kohlm VIP
Bara så bra!
2016-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt!
2016-01-12

    Dan Myrbeck
Mycket berörandebra
skaldat!

Fin bild på Kärlekens Hav.
2016-01-12

  Änglaögon
Vackert vemod i dina rader, gillar.
2016-01-12

  KYREUS of Sweden
Gör för ont för mig,
livet ibland
och texter
som detta mästerverk.
2016-01-12

    ej medlem längre
Smärtsamt och vemodigt.
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell