Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från det stora mörka mellan stjärnorna

Det finns en berättelse från det förflutna
Från det stora mörka som finns mellan stjärnorna
Vi är speciellt utvalda just nu
Ett andeinspirerat ögonblick på ett ark
Ett fält av grönt av moder Eva
Faders tall når hög
Kärleksmöten som speglar sig i blanka sjöar.
Titta på dig själv i ögonen……




Fri vers av Henning Hson
Läst 405 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-01-12 19:00



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
När man ser den man älskar i ögonen och vet att kärleken är besvarad. Fint, bra !!
2016-02-22

  agneta pichler
Vacker

nattsvart

längtan
2016-01-20

    ej medlem längre
Mellan orden finns det starka känslor som talar till alla öppna sinnen.
2016-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint målar du bilder av kärlek!
2016-01-19

  överlevaren VIP
Själar som speglar sig gentemot kärleken och når djupet i en strålande tillvaro!
Gillar känslan, bra ordat!
2016-01-19

  Gisela Nordell
fin
2016-01-15

    ej medlem längre
Underbar!
2016-01-13

    Bo Malte
alltid lätt att se grandet i den andres öga ...käre henning. kram
2016-01-13

  axveronika
vackert
2016-01-12

  DominiQueen
Så vackert, romantiskt, ömsint, fint
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson