Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning i vinternatt

Bortom vinternatten

finns vårvinden,

redo att blåsa upp

och lyfta himlen

       till dess yttersta gräns!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-12 19:17



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Kan skönja vårvinden i dina rader. Vackert och hoppingivande!
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP