Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

ibland gör jag ingenting

i flera timmar

 

väntar ut tiden

spinner drömmar

och ser ut genom snöinfattade

fönsterglas

 

 

det är skönt att göra

ingenting

 

 bara lystra

till tystnaden

andas

och vara

 

 

(bild från google)




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-13 00:08



Bookmark and Share


    MichaellQ
Yes! Så känns det vissa dagar...
2016-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i din dikt...tyvärr är det många som har svårt att göra ingenting...
2016-01-16

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"...
2016-01-16

  Lars Hedlin
vacker text att ta till sig :)
2016-01-14

    ej medlem längre
En fin liten text om konsten att bara vara.

2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell