Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och din tröja luktar mjuk grön mossa


karlavagnen



han kom som en ljummen vind
en av januaris första eftermiddagar
med liv och kraft kring ådriga handleder
väckte mig ur tusen höstars dimmiga slummer
drog ris och tistlar ur mitt hår
kysste livet i mig




Fri vers (Fri form) av tildam
Läst 346 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-01-13 00:43



Bookmark and Share


  Feminaz
Ah vilken poesi, hudnära,livsvaket!
2016-09-09

  Robin V
Jättefint skrivet!
2016-01-28

  DominiQueen
Ljuvligt
2016-01-14

  aol
En stark dikt som griper tag i en,
2016-01-13

  aol
En stark dikt som griper tag i en,
2016-01-13

  anits VIP
Vackert skaldat!
2016-01-13

  petter rost
Redan den första, nästan lite Strindbergska, raden är som en abstract av ett nytt synopsis, denna gång i färg!

"drog ris och tistlar ur mitt hår
kysste livet i mig"

inte bara luktar grön mossa – scenen har också färger som av mossa! Det här är spännande! Awww...



2016-01-13

  Respons VIP
Ett spännande möte med en märklig man.
2016-01-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
lyckos man:)

underbar under-bar-himmel-skrivelse af amour
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam