Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...................


Börjar bli gammal:(

Det var kväll,
jag mådde inget väl.
Jag slöt min blick,
tankarna viskade,
om allt jag inte fick.

Jag drömde mycket,
för mycket...

Sakta försvann,
verkligheten bort.
Allting blev lättare,
men drömmen var kort.

Nästa dag hade jag glömt,
allt jag drömt.
Jag försökte minnas,
men inget jag drömt om kunde finnas.....


Minnet börjar svika.......




Fri vers av Johnny Chow
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-02 20:13



Bookmark and Share


    Kalixfreak
fiin :) !

hur ofta skriver du dikter och sånt där?!
2006-05-29

    NoMi F
Fint rimmat
och tanken förmedlar du fint här
Gillar
2006-05-04

    Little Sunshine
Bra rimmat, jo, jag har vart med om dt.
Drömmer för mkt, jovars..
2006-05-03

    narcoleptic
så fint!
2006-05-02

  Daniel_78 VIP
bra rimmat,
jag drömde för mycket, det gillar jag
drömmar man inte kan påverka
yrsel
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow