Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyschan

Ibland hör man klyschan PK, Politiskt Korrekt, kastas mot meningsmotståndare.

Då kan man undra vad som menas med att vara politiskt korrekt.

Är det att följa den majoritet som har den politiska makten för tillfället ?

Är det att vända kappan efter vinden ?

Är det att följa den allmänna opinionen ?

Är det att vara utan egen ryggrad ?

Ja, man frågar sig oroligt ;)

Det är dags att göra en snöboll av allt gammalt snömos och kasta iväg den !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-13 10:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det är bara "käbbel" med allt...
2016-01-14

  Hanna Mari Wallin
klockrent skrivet!

gillar särskilt dessa rader:

"Det är dags att göra en snöboll av allt gammalt snömos och kasta iväg den !"
2016-01-13

  StinaJ VIP
En fråga som kommer att ge olika svar beroende på partitillhörigheten
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP