Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor i sanden

stark kärlek förvandlas

till sand och vind

du är nog inte längre den du var

och jag inte längre den jag var för dig

ändå hoppas jag att du

ska finnas kvar där någonstans

och hitta den jag blivit nu 

 

som en skärva av en vacker skål

havet sköljt upp på stranden

 så nära  tätt intill

en bit från en annan skärv ur samma skål

så nära, så nära

men bara skärvor

från det som en gång var

en historia glömd i sanden

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-13 14:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inget kan bli som det var, men kanske något annat...fin text...
2016-01-16

  ULJO
mycket bra. Titeln är helt makalöst bra
2016-01-15

  Lars Hedlin
En stark text med ett bra budskap....
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell