Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
citat. tidningsrubrik.


"Girafferna..."

"GIRAFFERNA NYNNAR OM NÄTTERNA..."

"man vet inte om det är vaggsånger, snarkningar eller helt enkelt ett stilla nynnande..."




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ulf Ekeram
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-13 16:00

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vilken underbar text.
Man blir blid till sinnes
av att tänka på nynnande
giraffer. Tack!
2016-01-14

  Ulf Ekeram
Fint nynnat,Arne, finstämt! hälsn. ulf
2016-01-14

  Arne Ugglemosse
girafferna vakar om natten
de nynnar som rinnande vatten
det ringer i halsarnas kotor
av långa melodiska noter
det påverkar lejonets drömmar
så att det sin rovdjurstörst glömmer
giraffer är ganska så sluga
de nynnar i kanon och fuga
så självaste jorden vibrerar
och jägarns gevär retirerar
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram