Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omständigheterna i fjol puttade mig fram så att jag blev fascinerad av Bibeln,Talmud och Koranen .... dessa Visdomar rörde om min fantasi...


372. Världen är

... byggd av de två polerna

LIST_ OCH_ ENKELHET

Och ingen GENIALISK_MAN
kan ändra Big Bang inneboende koden
för den mänskliga rasen!

Från den grunden bildas den tredje,
flytande, svårfångade, inte alltid begripliga,
multipolära luftbron......

vilket debiterar och urladdar Människans utveckling,
i intellektuell,och öven i den fysiska aspekten......

Konfrontation främjar människan till det Gudomliga
Universiums Gåtor.




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-13 18:47



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En intressant text...jag måste fnula lite till.
2016-01-13

  petter rost
Jo i mej kan tanken att Universum är Gudomligt finnas SÅ LÄNGE VI INTE BETRAKTAR DETTA SOM ETT SVAR ! Utan just som – gåtor.
Jag både vill och tror inte att någon GENIALISK_MAN kommer att lyckas ändra på Big Bangs inneboende kod – inte ens att finna den . BB är namnet på Universums gåtor o att få vara Gåta är en förutsättning o ett villkor för Universums liv och existens .
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP