Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i din skugga andas jag

 

I din skugga andas jag

 

följer i dina fotspår

men når bara dimman

 

en saknad utan botten

 

vandrar på en stig av blodröda

rosenblad där

 glasskärvor skär in i 

mina bara fötter

 

sträcker mig efter

regnets milda

försonande tårar

 

droppar   i rännilar

från mitt hår

svalkar mina

blödande sår

 

minnet av  doften

har inte lämnat mig

minnet av din närhet

 

 men du är inte längre här

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gisela Nordell
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-13 20:23



Bookmark and Share


    MichaellQ
Fina ord från dig...
2016-01-16

    ej medlem längre
"en saknad utan botten" Naket och fint.
2016-01-14

  Henning Hson
Blir till en ballad med min gitarr…testa själv...:)
Riktigt bra!?

2016-01-14

  Lars Hedlin
berör inom ,,,,kram
2016-01-14

    ej medlem längre
Orden faller likt droppar av vemod och saknad.
2016-01-14

  louisegirl
Bildrik vacker poesi, som berör mitt hjärta
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell