Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min käraste, själsfrände

Det spelas en melodi,
när hans läppar mina tar vid
Sommarblomster står lågt i kurs,
vildvuxna på den bredaste äng
i jämförelse med dig

min käraste

I det mörkaste mörker skiner du,
för mig är din famn trygghets definition
Din doft får hjärtat slå så sakta
och så hårt

min käraste

Du, som inte leder utan hjälper mig
att finna vägen, har jag att tacka
För tryggheten i mig själv jag nu har
Vackra du

min käraste

Det spelas en melodi,
när hans fingertoppar min hy smeker
Och himlavalvet står lågt i kurs,
med alla dess stjärnor
i jämförelse med dig

min käraste

För att förklara min kärlek för dig,
räcker inga ord till - för du är magi

Livet är bara liv, men vi är vi



Min själsfrände.




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 473 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-13 22:04



Bookmark and Share


    Shush
Fantastiskt.

Älskar meningen:

Livet är bara liv, men vi är vi


2016-05-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2016-01-26

  Fru Intighet
Bland det bästa du har skrivit.
Du andas perfektion
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting