Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik i mörka rummet

Vill smaka dig med mina läppar
Du är som ett heroin som rinner genom mina ådror
Din hud så varmt
Jag fångar all din uppmärksamhet
Din hud, så våt
Din kropp svankar av åtrå
Vi får samma hud
Samma ådror
Jag vill smaka dig men mina läppar
Mina ådror visar sig tydligare
Redo för dig




Fri vers av Henning Hson
Läst 679 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-01-13 23:02



Bookmark and Share


  DominiQueen
Har Du slutat att skriva?
Ord var ju en talang här.
2018-09-05

  Zandor
liten tuva stjälper ofta stort lass
2016-03-24

    ej medlem längre
Sensuell och vacker poesi:)
2016-02-25

  StinaJ VIP
Vackert om lust och längtan.
2016-02-22

    ej medlem längre
Vacker intensiv erotik med en fingertoppskänsla för det smakfulla.
2016-01-20

  soligajag_1 VIP
Så stark pqssion som rinner i dina ådror!!
Vackert!!
2016-01-19

  agneta pichler
Längtan om henne
2016-01-19

    Bo Malte
Ja knulla är alltid gott! / Finstämt!
// mvh Bo Malte
2016-01-15

  överlevaren VIP
Orden hettar....åtrån går som en löpeld genom texten!
2016-01-14

  Valkyria-Fatale
Så låt läppar vidröra Afrodites paradis av passion. Låt oss smälta samman, av en manligt innerlig beröring, där våta kyssar blir till explosion. Låt oss fånga ögonblicken, sinnlig närvaro i centrum. Låt oss förloras i själars djup av åtrå, låt kärleksdroger sätta glöd i epicentrum!

Säger som DominiQueen: underbart vackert att läsa manligt berörande poesi, romantiskt sinnligt sensuellt. Keep it up! // V-F
2016-01-14

  DominiQueen
Gud bland det hetaste jag läst här på poeter. Så spirituellt, manligt, vuxet och vackert... Lycklig den Quinna som får uppleva Din hetta....

Fortsätt skriv, vi Quinnor vill övertygas om att ni heta romantiska män finns...
Du är fantastisk!!!
Tack
DominiQue
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson