Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen återvändo för nutid

då vi inte kan dra tillbaka klockan någonting
Gå tillbaka i tiden eller i historien för att kunna
ändra på saker och ting som vi kanske numera
ångrar att vi har gjort
Vi kan inte heller väcka upp de döda
Ge dom en andra chans till livet som så många
tar för givet då det inte finns någon
återvändo för nutid
Bara raka rör framåt
Tuta och kör
Men ta det lite lugnt vid vägskälet här framme
för det brukar vara skithalt där
Precis som det vid denna årstid sig bör..

Ken Cassel
14/1-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-14 20:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förhoppningsvis så kan man lära sig av det som hänt, men det är många som inte gör det...
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel