Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad Döden har sagt


Döden går en halv meter bakom mig
hans torra stämma knarrar under mina skosulor och allt är vitt
vitt vitt
Döden sitter i baksätet och andas frostrosor på sidorutan
jag vet att jag inte skulle klara mig lång stund här
Döden är av is och brännande köld
jag har blivit bräcklig
det har Döden sagt
människan är helt liten i sig själv




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-14 22:26



Bookmark and Share


  aol
Alla bär vi vår dödsdom och den verkställs eftersom
2016-02-19

    Tea Alex
Döden är ständigt närvarande, på något sätt. När man känner att man lever är man också påmind om döden.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger