Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du någon att krama om och vara nära, vänta inte, snåla inte ... Krama om och visa att du älskar och bryr dig om så ofta du bara kan och får möjlighet till ... och mer därtill ...


För lite kramar och närhet ...

... kan krama ur
allt det där
som ger energi,
inspiration och livsglädje
ur såväl 
kropp som själ ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 1981 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-14 23:31



Bookmark and Share


  tcrtr
hur gör man för att få livsglädje i fall man nt har ngn o krama da
2016-01-14

  Valkyria-Fatale
Instämmer!
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP