Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömslott

 

Bygger mitt eget

drömslott i ruinerna av det gamla

 

planterar nytt idyllblomster

i rabatter som eldhärjats

 

dansar till smäktande valstoner

under månens sken

 

i ljumma citrusdoftande

olivlundar

 

 

ser ner i livets klara brunn

och finner min spegelbild

intagande

 

 

drar sakta törnen ur hjärtat,

binder försiktigt en krona

och smyckar mitt hår

 

sträcker ut mig

över vidder med

blånande berg och friska vindar

ilande runt smäckra björkar och lav

sol som glittrar i kallaste vatten

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-15 06:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Väldigt vackert och bra!
2016-01-19

  Lars Hedlin
En mycket fin text i vemod
2016-01-17

  louisegirl
Vackert skrivet, med stänk av vemod
2016-01-15

    ej medlem längre
En vemodig melodi nynnar i dina ord, men jag kan känna att de strålar av livskraft och mod.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell