Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När googel hjälper

Ibland trillar bokstäverna på fel plats

skriver jag för snabbt
kan jag inte stava
sitter bokstäverna fel på tangentbordet
har jag en sjukdom
förvirrad

nej svaret är enkelt
dyslexi light




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-15 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson