Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det verkar finnas ett hjärnans bihang som verkar fristående från de båda hjärnhalvorna ...


En dålig dikt

En heldålig dikt

Den ska helt sakna svikt

Och dess tillåtna känsla

är enbart att gränsla

och skippa sen rim

annars dör dom på Stim

Empati i förening

Med stil liksom mening

Vad är det för skit?

Säg, vad förde mig hit???

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-15 10:25



Bookmark and Share


  Nellie629
Det är rätt.
2016-01-17

  walborg
Härliga rim som bara rinner ur smeden!
2016-01-15

    ej medlem längre
Ilska.. humor.. allvar .. allt i en skön blandning. Men minns inte från mina anatomistudier att något Appendix vermiformis Cerebri existerade:-)
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki